Dăm formă dorințelor tale și te premiem

Prin felul în care zâmbești, prin energia și spiritul tău, conștient sau nu, exprimi o dorință. La Sevda ne-am propus să te ducem mai aproape de împlinirea dorințelor tale, de aceea ți-am pregătit concursul interactiv „Dăm formă dorințelor tale”.

 

Pentru că punem preț pe dorințele tale, îți dăm ocazia să le exprimi și te premiem cu una din cele 6 bijuterii și seturi Sevda din aur sau argint. Valoarea totală a premiior este de 2000 lei.

 

O dorință este mai aproape de realizat atunci când o faci auzită. Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina sevda.ro/dorinte, să îți exprimi o dorință cât mai originală folosind Creatorul dorințelor, iar apoi să urmezi pașii indicați și să distribui dorința ta pe pagina personală de Facebook. Participanții care strâng cele mai multe aprecieri vor fi desemnați câștigători.

 

imagine-articol-465-720px-v2

 

Pentru mai multe șanse de câștig, invită-ți prietenii să îți aprecieze dorința, iar noi te premiem cu una din cele 6 bijuterii și seturi Sevda din aur sau argint pe care le poți vedea aici.

 

Concursul se desfășoară între 8 și 28 Februarie 2017, iar pe 1 Martie vom anunța câștigătorii. Mai multe detalii poți afla în Regulamentul Concursului, iar înscrierile de până acum le poți urmari în Clasamentul Dorințelor.

 

imagine-articol-465-720px-v1

Imi doresc sa vad urmatoarea noutate

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial